Tiny Things Editie 11

 

Tiny Things Klein Wonen Magazine editie 11

 

Hervulbare Koffie capsule

Koffiemachines met cupjes zijn super compact en handig, maar de berg afval is absurd. Er zijn weinig goede navulbare cupjes, maar het Nederlandse JOR heeft deze naar een hoger level in rvs getild. Makkelijk te vullen en schoon te maken en de koffiesmaak blijft top! Ze zijn er voor verschillende machines. Ook heeft JOR een uitstekend permanent koffiefilter voor ‘gewone koffie’ en een fraai tiny koffiemolentje voor een super vers bakkie. Allemaal topkwaliteit! Niet goedkoop, maar het geld heb je er zo uit. Dubbel en dwars waard dus!

Prijs: € 25,95 Klik hier om te bestellen

Outdoor Dutch Oven

Er gaat niets boven lekker koken en eten in de buitenlucht. Of dat nu in je tuintje, op de camping of midden in de natuur is. Bij Valhal weten ze dat maar al te goed en maken ze superhandige gietijzeren Dutch ovens. Je zet deze pannen zo in een smeulend kampvuur of aan een driepoot boven het vuur. Leg kolen op het deksel en je hebt een oven! Keer het deskel met pootjes om en bakken maar in je koekenpan. Geen kampvuur? Geen nood, hij kan ook gewoon op het fornuis. Eet smakelijk!

Prijs: € 69,00 Klik hier om te bestellen

Precisie Weegschaal

Een weegschaal is onmisbaar in de keuken, maar vaak wel een lomp ding. En daar zit je niet op te wachten in je kleine huisje. Dit exemplaar van Premium Commerce is slechts 11, 5 bij 6,5 cm en weegt tot 500 gram. Ideaal! Eigenlijk bedoeld voor kruiden, medicijnen en goud, maar voor een tiny huishouden ook prima voor rijst, meel, suiker, noten en zelfs groenten. Is nauwkeurig tot 0,1 gram, werkt op 2 batterijen (AAA) en schakelt zichzelf na 1 minuut weer uit. Handy in alle opzichten!

Prijs: € 25,95 Klik hier om te bestellen

Hervulbare Koffie capsuleThuiskantoortje in z-vorm

Thuiskantoortje in z-vorm Thuiswerken wordt de norm, voorspellen deskundigen. Maar hoe maak je een werkplek in je huisje? Dit flexibele stevige bureautje van MIRA kan uitkomst bieden. Uitermate compact door zijn z-vorm en door de wieltjes nog mobiel ook! Het blad van 60 x 48 cm is groot genoeg voor een laptop of beeldscherm, terwijl je je toetsenbord en schrijfgerei op het uitschuifblad kwijt kunt. Onderop is nog ruimte voor een pc-toren, printer of naslagwerken. Zo kun je ook als klein woner prima thuis je kantoor inrichten. Aan de slag!

Prijs: € 69,95 Klik hier om te bestellen