Tiny house ontwerpcursus

Loop je al een tijd rond met het idee dat je graag in een tiny house wilt wonen en ben je klaar om de volgende stap te zetten? Weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al een ontwerp, maar wil je dit naar een hoger niveau tillen?

My Tiny Home biedt een complete cursus aan waarin je stap voor stap wordt begeleid in het maken van een ontwerp voor jouw tiny house, perfect afgestemd op je eigen wensen. Met dit ontwerp kun je daarna zelf je huis bouwen of laten bouwen, zodat je droom ook echt verwezenlijkt gaat worden.

Veel mensen vinden de hoeveelheid informatie waar je kennis van moet nemen om een tiny house te realiseren overweldigend. Op een heldere, overzichtelijke en structurele manier begeleid ik je in alle aspecten die aan bod komen bij het ontwerpen van een tiny house. Van het bepalen van de indeling tot aan de vormgeving. Van materiaalkeuze tot aan de opbouw van de buitenschil. Van constructieontwerp tot aan installatiekeuze. Een optimale woning met ideaal leefcomfort komt alleen tot stand wanneer al deze zaken goed op elkaar zijn afgestemd.

Ga naar http://mytinyhome.nl/tiny-house-cursus/ voor meer informatie.