Winnaars boek Minitopia bekend

De winnaars van onze prijsvraag rond het boek ‘Minitopia. Ruimte voor je woonwens’ zijn bekend. De twee door uitgeverij nai010 beschikbaar gestelde exemplaren gaan naar een van onze lezers in het Brabantse Gemonde en het Belgische Wortel. Zij hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen en krijgen het inspirerende boek over anders wonen binnenkort toegestuurd.

Minitopia spreekt al enige tijd tot de verbeelding van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van anders en veelal ook klein wonen. In editie 4 van ons Klein Wonen Magazine (download gratis in onze webshop) besteedden we hier al eens uitgebreid aandacht aan. Nu hebben de initiatiefnemers Tessa Peters en Rolf van Boxmeer de ontwikkelingen ‘so far’ samengebundeld in een boek. Mooie verhalen van bewoners, die de vrijheid kregen om hun eigen woonwens te realiseren. De een ging voor compact, de ander voor flexibel, kant en klaar of modulair. Van alles kom je tegen in dit bijzondere dorpje bij ’s-Hertogenbosch, dat verrijst op het terrein van een voormalig recyclingperron.

De ambachtelijke en innovatieve bouwmethoden die voorbij komen in dit boek zijn absoluut inspirerend als je zelf plannen hebt je droomhuisje te bouwen. De vele foto’s in het boek geven een goed beeld van Minitopia, dat een voorbeeld is voor veel andere gemeenten in Nederland en Vlaanderen. Wij mochten jullie in ons Klein Wonen Magazine 11 alvast een preview geven van 4 inspirerende beelden uit het boek.

 
Klik hier om te bestellen

Minitopia
Ruimte voor je woonwens
Schrijvers Tessa Peters & Rolf van Boxmeer
Uitgeverij nai010
EAN: 978-94-6208-573-2
Prijs: € 34,95

Kijk in onze webshop voor dit boek en andere recent verschenen boeken in onze boekenrubriek.