Binnen bij Dirk & Renate

Dirk en Renate nodigde Klein Wonen Magazine uit in hun Mongoolse Yurt en hun interieur mag er zeker zijn. Dus gunnen we jullie een kijkje binnen bij hen. Hun yurt staat op 1 hectare grond met een 5000 m2 groot bloemenveld voor de bijen, een sauna, hottub, buitendouche, bijgebouw met badkamer en een Finse kota als kantoor.

Vragen aan Dirk

Fijnste plekje in huis en waarom: Op bed lekker een film kijken op de televisie. Meest trots op in huis en waarom: Het meest trots ben ik op de grootte ramen in de yurt waardoor er veel licht naar binnen komt en een mooi uitzicht hebt. Mooiste woonaccessoire in huis en waarom: Het houtsnijwerk in de yurt. Meest inventieve oplossing voor kleine ruimte: Het keukenblok met lades en een rond aanrechtblad van cement.Wat vind jij belangrijk aan een interieur? Het moet rustig warm natuurlijke gevoel uitstralen.

Naam: Dirk Egberts, leeftijd: 54 jaar, baan: Importeur Mongoolse yurts

Vragen aan Renate

Fijnste plekje in huis en waarom: Op bed tv kijken. Meest trots op in huis en waarom: De zelfgemaakte meubels: keuken en bed. Mooiste woonaccessoire in huis en waarom: Het 3 laden kastje: van een super strak zwartkastje naar een in style met hout en boomschors omkleed. Meest inventieve oplossing voor kleine ruimte: De uitklapbare eettafel. Meestal prima voor 2 personen, maar uitklapbaar zodat je er wel met 8 aan kunt zitten. Wat vind jij belangrijk aan een interieur? Het moet rustig warm natuurlijke gevoel uitstralen, maar zeker ook praktisch zijn.

Naam: Renate Egberts, leeftijd: 51 jaar, baan: Medewerker HR-Beheer

Vraag aan Renate en Dirk beiden

Hoe zouden jullie je eigen interieur kort omschrijven? Door gebruik van veel natuurlijke materialen straalt deze rust en sfeer uit.😊

Woonplaats: Rucphen
Locatie: Rucphense bossen
Type woning: Yurt
Woonoppervlakte: 35M2
Aantal ruimtes: 1
Soort verwarming: Sauna houtkachel
Soort elektriciteit: 220volt via energie leverancier en 6 zonnepanelen